perjantai 3. kesäkuuta 2011

Moi!


Olen 22-vuotias neitokainen, joka lokakuussa 2010 päätti alkaa seuraamaan Jumalaa täydestä sydämestään. Sen jälkeen elämä onkin ollut yhtä suurta mahtavaa hullunmyllyä! Tämä blogi keskittyy siihen, miten Taivaallinen Isä johdattaa ja käyttää omaansa ja mitä ajatuksia on tuon suuren matkan varrella. Ja niitähän varmasti riittää! Haluankin jakaa kaikkea, mitä Jumala tekee, teidän kanssanne. Ajatuksia, iloa, musiikkia, tapahtumia ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä!

Seuraavaksi vähän itsestäni ja historiastani: Kasvoin aika tavallisessa helluntailais-luterilaiseen perheeseessä, johon kuuluu lisäkseni isä, äiti ja 3 sisarusta. Voisi sanoa, että Jumala on aina ollut osa elämääni, mutta kun lapsenusko jäi, maailma vei mukanaan. Lukion jälkeen kun aloin hankkimaan omaa punaista tupaa ja perunamaata, tajusin, etteivät asiat mene niin. Minulle ei riittänyt mitä saavutin, aina tuntui t-y-h-j-ä-l-t-ä. Aloin rukoilla ja tajusin, että tarvitsen täyskäännöksen. Uusiksi menivät niin työkuviot kuin ihmissuhteetkin kun muutin takaisin vanhempieni luo ja annoin itseni täysin Jumalalle. Se on päätös, jota en ole katunut hetkeäkään! Siitä lähtien asiat ovat vain järjestyneet, eivät ehkä aina omalla mieluisella tavalla, mutta aina parhain päin.

Blogin nimi, Keltaisissa saappaissa, on esimakua siitä kuinka Herra minua tulee käyttämään suunnitelmissaan. Pääsiäisenä 2011 Ruurikkalassa Jumala puhui minulle keltaisista kumisaappaista, ilon saappaista, jotka jalassa saan viedä Hänen sanaansa eteenpäin ja todistaa siitä ylitsevuotavasta rakkaudesta, jota Hänellä on tarjottavanaan meille jokaiselle.

Tästä matka siis alkaa, toivottavasti viihdytte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti