torstai 9. kesäkuuta 2011

Kauan odotettu päivä


Tänään olisi edessä muutto Evijärvelle. Tuleva DTS jännittää aika paljon. Pakkailut on onneksi jo ohi (ja kyllä sitä tavaraa mukaan lähteekin, kuka tuota roinaa oikein kerää?!).

Tuntuu, että tästä lähtee uusi sivu elämässä. Kaikkihan alkoi viime syksynä kun eräs intialais-amerikkalainen saarnaaja puhui äidilleni tyttärestä, joka tulee lähtemään ulkomaille muiden nuorten kanssa. Asia jäi silloin vielä pöytälaatikkoon, mutta kun kaveri alkoi talvella puhua opetuslapseuskoulusta, miehen puheet muistuivat mieleen. Aloin tutustua Missionuoriin ja katsella mahdollisuuksia. Suurin syy kuitenkin DTS:iin lähtemiseen on Jumalan Sanan nälkä. Haluan todella kasvaa uskossani ja toivon, että tuolta koulusta saa mahtavat eväät siihen. Hakuprosessiin mahtui paljon hauskoja ”sattumia”. Taivaan Iskä on selvästi johdattanut tytön keltaisissa saappaissa kasvamaan tuonne Ruurikkalan kuplan sisään. Tästä lähtien postaukset syntyvät siis sieltä.

Sunnuntaina juhlimme sisarusten ja heidän perheidensä kanssa läksiäisiäni ja tämänpäiväisiä synttäreitä etukäteen. Sisko oli leiponut niin äärimmäisen ihanan vadelmabrowniejuustokakun, että tulen sokerihumalaan melkein jo pelkästä ajatuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti