lauantai 24. syyskuuta 2011

Lähtötunnelmia


Vihdoinkin! Koko kesän etsin keltaisia saappaita. Eilen, päivää ennen Israeliin lähtöä ne vihdoin löytyivät. Saappaat ovat lähinnä minua itseäni varten, eihän nyt kumisaappailla tee mitään missään muualla kuin sateisessa Suomessa…

Joka tapauksessa tuntuu hassulta, että saappaat löytyivät juuri eilen. Samalla reissulla kävimme myös kysymässä eläinkaupasta hiirenloukkuja, koska eräs yhteyshenkilömme Israelista pyysi tuomaan niitä. Ei kuulemma ollut.. Ylipäätään helsinkiläiset vain nyrpistelivät nenäänsä kun kyselimme loukkuja sieltä sun täältä. Pääkaupunkiseudullahan ei tunnetusti ole rotta(hiiri)ongelmaa, onhan citykaneissa jo ihan tarpeeksi haastetta. Onneksi ei sentään tarvitse enää pillipiipareita apuun soitella.

Tänään siis nokka kohti Israelia. Tunnelmat ovat jännittyneet, mutta sitäkin innostuneemmat. Monenlaista puuhaa tässä on ollutkin. Toinen tiimin johtajista haki passinsa eilen aamulla ja eräs tiimiläinen kävi vielä ostamassa rinkan vain muutama tunti ennen lentoa. Muuten valmistelut ovat sujuneet hyvin.

 Eilen uutisissa on ollut jotain YK:n kokouksesta ja Palestiinan jäsenhakemuksesta. Pyydänkin rukouksia, että kaikki menisi hyvin Israelissa, eikä mitään levottomuuksia tulisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti