keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Aktioperhe Perheniemessä

Vietimme kesällä viikon Perheniemessä ja nyt muutaman päivän lisää. Paikka on todella ihana, varsinkin puutarha. Täällä kasvatetaan yrttejä ja hedelmiä, joista osasta en ole ikinä kuullutkaan. Saimme auttaa henkilökuntaa opiston töissä. Paras palkka, mitä saatoimme saada, oli nähdä kuinka paljon apumme merkitsi heille.


Opiskelukaverini Elina Lehtorinne ottaa mahtavia kuvia, joita toivottavasti saan laitella lisää tänne. Olen itse surkean laiska ottamaan kuvia, koska haluan mieluummin olla aina kaikessa mukana. Onneksi on tuollaisiakin ystäviä.

Jumala on todella siunannut täällä olomme. Eilen illalla kuitenkin nousi ajatuksia pintaan odotuksista. Olen yrittänyt välttyä odottamasta aktiolta yhtään mitään. Olen kamppaillut ajatuksen kanssa, mitä voin odottaa Jumalalta, itseltäni ja muilta. Pelkään pettyä, jos odotukseni eivät toteudu, mutta toisaalta haluan päämäärän, jota tavoitella.


Seuraava askel on taas (hyvin vähän) lähempänä Israelia. Suuntaamme Helsinkiin. Osa tiimiä lentää perjantaina Tel Aviviin ja me loput seuraamme lauantaina perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti