torstai 7. heinäkuuta 2011

Vanhainkoti

Käymme keskukselta kerran viikossa vanhainkodilla juttelemassa, laulamassa ja ulkoilemassa vanhusten kanssa. Rukoilimme matkalla, että Jumala voisi käyttää meitä työtovereinaan, että osaisimme sanoa juuri oikeat sanat. Tällä kertaa Hän vastasi rukouksiimme jopa yllättävän voimallisesti! Ryhmämme kuopus jutteli erään vanhan naisen kanssa ja sai kysyttyään luvan rukoilla hänen puolestaan. Nainen liikuttui kovasti ja halusi antaa elämänsä Jeesukselle.

Mieletöntä nähdä, kuinka Jumala joskus käyttää joskus ihmisten mielestä ”täysin epäsopivaa” lastansa tehtäviinsä. 19-vuotias kitaristipoika tatuointeineen ja lävistyksineen ei ehkä meidän silmissämme vaikuta siltä, että hän saisi yhteyden vanhaan naiseen. Mutta Jumala ei katso maailmaa meidän silmillämme! Ei ole koskaan katsonut. Vaatii rohkeutta astua pois siitä muotista, mihin vihollinen on yrittänyt meidät alistaa. Jumala on valinnut suunnitelmiinsa sopivat ihmiset, huolimatta siitä miltä he näyttävät, kauanko he ovat seuranneet Häntä tai mikä heidän historiansa on! Raamatussa Timoteus on tästä hyvä esimerkki.

”Kenenkään ei pidä väheksyä sinua nuoruutesi vuoksi. Näytä sinä uskoville hyvää esimerkkiä puheissasi ja elämäntavoissasi, rakkaudessa, uskossa ja puhtaudessa.” 1. Tim 4:12

Me nuoret olemme sukupolvi, joka tekee muutoksen! Meillä on mahdollisuus levittää evankeliumia ympäri maailmaa! Meillä on käytössämme lukemattomat Jumalan aseet, joilla tavoittaa ihmiset! Seuraava musiikkivideo varmasti jakaa mielipiteet, mutta olen varma, että kyseinen bändi on yksi Jumalan aseista. 

Yksilökeskeisessä maailmassa tarvitaan yksilöllisiä evankeliointikeinoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti