lauantai 9. heinäkuuta 2011

Outreach 2011: Malesia


Opetuslapseuskoulu toteuttaa YWAM:in tunnuslausetta Tunne Jumala ja tee Hänet tunnetuksi. Tällä hetkellä meneillään oleva kotimaan luentojakso valmentaa syvempään Jumalan tuntemiseen. Toinen osa, tee Hänet tunnetuksi noudattaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. Syksyllä vuorossa on 2-3 kuukautta kestävä ulkomaan aktiojakso, jossa pääsee toteuttamaan opittua käytännössä.

Puolisen vuotta sitten kuulin, että yleensä Ruurikkalasta on lähdetty aktioon Israeliin, mikä oli silloin aika suuri järkytys. Inhosin ns. Israel-fanittamista, innostusta heprealaiseen musiikkiin, juutalaisten sukujuurten selvittämiseen ja kosher-ruokaan. Luotin kuitenkin siihen, että jos Jumala haluaa minun menevän Israeliin sillä on varmasti tarkoituksensa.

Viime viikkoon mennessä olin jo täysin sinut ajatuksen kanssa, että tulen lähtemään Israeliin. Jopa siitä huolimatta, että mielessä oli jo jonkin aikaa ollut aavistus Jumalan lähettävän minut ennemmin tai myöhemmin Aasiaan. Maata rukoillessa ei tapahtunut mitään suurta läpimurtoa, mutta kun aktiomaat Kenia, Israel ja Malesia julkistettiin, viimeisen maan kohdalla sydän jätti lyönnin välistä. Tuonne haluan! Uskon, että Jumala halusi kouluttaa minua kuuliaisuuteen tuon kautta, että olisin valmis menemään sinne minne Hän minut lähettää.

Vietimme yhdistettyjä 4th July (USA:n itsenäisyyspäivä) ja outreachtiimien julkistamisbileitä kuluneella viikolla. Henkilökunta oli nähnyt todella paljon vaivaa ja tehnyt jopa mahtavan videon meitä varten. Lienee sanomattakin selvää, että odotan tulevaa Malesian matkaa innolla!

Outreach tulee olemaan merkittävä myös siinä mielessä, että se on ensimmäinen lähetysmatkani. Minulla on kutsu evankeliointiin, joten tuo ei toivottavasti ole viimeinen ulkomaille suuntautuva reissu. Mahtavaa! Tuskin maltan odottaa mitä kaikkea upeaa Jumalalla on varattuna elämälleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti