sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Entinen ystäväni päänsärky

Perjantaina Evijärvellä oli nuorisotapahtuma, jossa puhui Jani "Katupaimen" Liukkonen tiimeineen. Luulin sen olevan aivan tavallinen ilta muiden joukossa. Loppupuolella tapahtumaa Jani kysyi, kenellä on, tai on ollut jatkuvaa päänsärkyä. Juuri ennen lähtöä olin taas ottanut paljon särkylääkettä, mutta koska kipu ei oikeastaan ollut helpottanut, nostin käteni ylös neljän muun kanssa. Normaalistihan vältän näitä tilanteita viimeiseen asti. Tiimi rukoili meidän kaikkien puolesta ja rehellisesti sanottuna en uskonut siihen, että mitään tulisi tapahtumaan. Tiedän kyllä, mitä Raamatussa sanotaan sairaiden parantamisesta (Mark. 16:18) ja olen kuullut ihmeitä tapahtuvan yhä enemmän. Ajattelin niiden vain koskevan joitakin muita. Ehkä sellaisia, joiden usko on vahva. Tai niitä, jotka ovat oikeasti sairaita.

Istuin tuolissa ja ihmisten rukoillessa ympärillä, kipu hellitti. Ajattelin ensin, että ehkä vain rentouduin ja siksi pääkipu ei tuntunut enää sietämättömältä. Lihasten jumitus oli kuitenkin ennallaan, vain kipu poissa. Myöhemmin myös jumitus helpotti ja ensimmäsitä kertaa moneen päivään tuntuu, että sain vedettyä kunnolla ilmaa keuhkoihini. Jeesus oli parantanut päänsärkyni! Vielä näin pari päivää myöhemmin olo on epätodellinen, sillä ennen jo niin tottumukseksi tullut kipu on poissa. Voin istua koneen ääressä normaalisti ja nukkua ilman, että herään keskellä yötä kipuun.

Jos uskot sattumiin, voit ajatella tämän kaiken olevan hyvää tuuria. Minä kuitenkin uskon Jeesukseen, joka on voimallinen parantamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti